
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 200 g g | ||
Broccoli's Broccoli | 1 | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Kookroom Kookroom | 3 dl dl | ||
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listQuiche met gerookte zalm en broccoli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 °C. Snijd de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.
- Snijd de gerookte zalm in reepjes.
- Meng de eieren en de room en kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak. Gebruik niet te veel zout, want de gerookte zalm geeft ook zout af.
- Beleg een taartvorm met het bladerdeeg. Doe er de gerookte zalm en broccoli in en overgiet met de room en de eieren. Strooi er gemalen kaas over en bak in de oven op 180 °C gedurende 40 tot 50 minuten.