De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quiche met gerookte zalm en broccoli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Gerookte zalm Gerookte zalm200 g g
Broccoli's Broccoli1
Eieren Ei4
Kookroom Kookroom3 dl dl
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler100 g g

Quiche met gerookte zalm en broccoli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(103)

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 °C. Snijd de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  2. Snijd de gerookte zalm in reepjes.
  3. Meng de eieren en de room en kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak. Gebruik niet te veel zout, want de gerookte zalm geeft ook zout af.
  4. Beleg een taartvorm met het bladerdeeg. Doe er de gerookte zalm en broccoli in en overgiet met de room en de eieren. Strooi er gemalen kaas over en bak in de oven op 180 °C gedurende 40 tot 50 minuten.