
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Ricotta Ricotta | 200 g g | |
Minitrostomaten Minitrostomaat | 250 g g | |
Bladspinazie
Bladspinazie (gewassen) | 450 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Kookroom Kookroom | 15 cl cl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche met ricotta, spinazie en tomaat
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 °C. Stoof de spinazie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat uitlekken in een zeef.
- Snijd de minitrostomaten doormidden.
- Meng de eieren, de room en de ricotta. Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak.
- Beleg een taartvorm met het bladerdeeg. Doe er de spinazie en de kerstomaatjes in en overgiet met de room en de eieren. Bak in de oven op 180 °C gedurende 40 tot 50 minuten.