
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Ricotta Ricotta | 200 g g | ||
Minitrostomaten Minitrostomaat | 250 g g | ||
Bladspinazie
Bladspinazie (gewassen) | 450 g g | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Kookroom Kookroom | 15 cl cl |
Quiche met ricotta, spinazie en tomaat
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
1:00
u.
(1)
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 °C. Stoof de spinazie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat uitlekken in een zeef.
- Snijd de minitrostomaten doormidden.
- Meng de eieren, de room en de ricotta. Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak.
- Beleg een taartvorm met het bladerdeeg. Doe er de spinazie en de kerstomaatjes in en overgiet met de room en de eieren. Bak in de oven op 180 °C gedurende 40 tot 50 minuten.