De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quiche met ricotta, spinazie en tomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Ricotta Ricotta200 g g
Minitrostomaten Minitrostomaat250 g g
Bladspinazie Bladspinazie
(gewassen)
450 g g
Eieren Ei4
Kookroom Kookroom15 cl cl

Quiche met ricotta, spinazie en tomaat

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 °C. Stoof de spinazie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat uitlekken in een zeef.
  2. Snijd de minitrostomaten doormidden.
  3. Meng de eieren, de room en de ricotta. Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak.
  4. Beleg een taartvorm met het bladerdeeg. Doe er de spinazie en de kerstomaatjes in en overgiet met de room en de eieren. Bak in de oven op 180 °C gedurende 40 tot 50 minuten.