
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 3 | ||
Courgettes Courgette | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Kookroom Kookroom | 2 dl dl | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 tl tl | ||
Basilicum Basilicum | |||
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 200 g g | ||
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listQuiche met witloof, courgette en emmentaler
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Maak het witloof en de courgettes schoon. Snij beide in stukken en stoof deze kort in de olijfolie.
- Klop de eieren los met de room en meng onder de groenten. Kruid met oregano, peper en zout. Hak een handvol basilicum fijn en meng samen met de geraspte kaas onder de eieren.
- Beleg een met bakpapier bedekte taartvorm met het bladerdeeg. Prik er gaatjes in met een vork en schep er de groentevulling in. Bak de quiche 35 minuten in de oven.