De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quiche met witloof, courgette en emmentaler

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stronkjes witloof Stronkje witloof3
Courgettes Courgette2
Olijfolie Olijfolie1 el el
Eieren Ei4
Kookroom Kookroom2 dl dl
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 tl tl
Basilicum Basilicum
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler200 g g
Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Peper Peper
Zout Zout

Quiche met witloof, courgette en emmentaler

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(326)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak het witloof en de courgettes schoon. Snij beide in stukken en stoof deze kort in de olijfolie.
  3. Klop de eieren los met de room en meng onder de groenten. Kruid met oregano, peper en zout. Hak een handvol basilicum fijn en meng samen met de geraspte kaas onder de eieren.
  4. Beleg een met bakpapier bedekte taartvorm met het bladerdeeg. Prik er gaatjes in met een vork en schep er de groentevulling in. Bak de quiche 35 minuten in de oven.