De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quiche met zongedroogde tomaten en brie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat300 g g
Uien Ui
(fijngehakt)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Brie Brie
(in blokjes)
100 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 tl tl
Olijfolie Olijfolie1 el el
Boter Boter20 g g
Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Eieren Ei3
Melk Melk200 ml ml
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze150 g g
Peper Peper
Zout Zout

Quiche met zongedroogde tomaten en brie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(14)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui met de geperste knoflook en oregano.
  3. Beboter een quichevorm en leg er het bladerdeeg in. Verwijder het overhangende deeg en prik met een vork gaatjes in het deeg.
  4. Klop in een kom de eieren met de melk los. Roer er de geraspte kaas door en kruid met peper en zout.
  5. Verdeel het uimengsel en de zongedroogde tomaatjes over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over en verdeel er plakjes brie over.
  6. Bak de taart in 45 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.

TIP: Je kan de quiche nog verder afwerken met plakjes mozzarella.