Quiche met zongedroogde tomaten en brie

Quiche met zongedroogde tomaten en brie
MoeilijkheidMakkelijk
Koken60 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui met de geperste knoflook en oregano.

  3. Beboter een quichevorm en leg er het bladerdeeg in. Verwijder het overhangende deeg en prik met een vork gaatjes in het deeg.

  4. Klop in een kom de eieren met de melk los. Roer er de geraspte kaas door en kruid met peper en zout.

  5. Verdeel het uimengsel en de zongedroogde tomaatjes over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over en verdeel er plakjes brie over.

  6. Bak de taart in 45 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.

  7. TIP: Je kan de quiche nog verder afwerken met plakjes mozzarella.