De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoa-chiazaadcrackers met hartige dip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Quinoa Quinoa100 g g
Chiazaad Chiazaad50 g g
Gemengde noten Gemengde noten100 g g
Eieren Ei1
Water Water2 el el
Zout Zout1 tl tl

Voor de dip

Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat10
Feta Feta150 g g
Walnoten Walnoten
(geroosterd)
150 g g
Olijfolie Olijfolie4 el el
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 tl tl
Melk Melk50 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Quinoa-chiazaadcrackers met hartige dip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix de noten fijn in een blender of cutter. Doe er de quinoa bij, het ei, water, peper en zout en meng met een houten lepel tot een homogene massa.
  3. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en spreid het met de bolle kant van de lepel uit tot 3 mm dik. Snij met een scherp mes het deeg in lange plakken of vierkantjes. Strooi er het chiazaad op. Zet een vijftiental minuten in de oven.
  4. Mix voor de dip alle ingrediënten behalve de melk in een blender. Voeg beetje bij beetje de melk toe tot je de juiste dikte krijgt. Serveer bij de crackers.