
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Quinoa Quinoa | 100 g g | ||
Chiazaad Chiazaad | 50 g g | ||
Gemengde noten Gemengde noten | 100 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Water Water | 2 el el | ||
Zout Zout | 1 tl tl |
Voor de dip
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 10 | ||
Feta Feta | 150 g g | ||
Walnoten
Walnoten (geroosterd) | 150 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 tl tl | ||
Melk Melk | 50 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listQuinoa-chiazaadcrackers met hartige dip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Mix de noten fijn in een blender of cutter. Doe er de quinoa bij, het ei, water, peper en zout en meng met een houten lepel tot een homogene massa.
- Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en spreid het met de bolle kant van de lepel uit tot 3 mm dik. Snij met een scherp mes het deeg in lange plakken of vierkantjes. Strooi er het chiazaad op. Zet een vijftiental minuten in de oven.
- Mix voor de dip alle ingrediënten behalve de melk in een blender. Voeg beetje bij beetje de melk toe tot je de juiste dikte krijgt. Serveer bij de crackers.