De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoa-courgettebeignets met paprika-tomatensalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode paprika's Rode paprika1
Gele paprika's Gele paprika1
Groene paprika's Groene paprika1
Courgettes Courgette
(kleine)
1
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Pesto Pesto
(groene)
2 - 3 el el
Zwarte olijven Zwarte olijf70 g g
Ricotta Ricotta250 g g
Quinoa Quinoa250 g g
Eieren Ei4
Tarwebloem Tarwebloem3 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Quinoa-courgettebeignets met paprika-tomatensalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(18)

Bereiding

  1. Kook de quinoa gaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen. Rasp de courgette en knijp er al het vocht uit. Snij de paprika's in repen en halveer de tomaatjes.
  2. Meng de gare quinoa met de geraspte courgette, eieren, ricotta, peterselie en bloem. Kruid met peperen zout.
  3. Vorm burgertjes van het mengsel en bak ze in hete olijfolie langs beide kanten goudbruin. Hou warm.
  4. Bak de paprikareepjes in olijfolie beetgaar. Voeg de tomaatjes toe en bak 1 minuut mee. Zet het vuur uit en schep er de pesto en de olijven onder. Serveer de salade bij de beignets. Werk af met een takje peterselie.