Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Quinoa Quinoa | 300 g g | |
Zalmfilets Zalmfilet | 5 | |
Ricotta Ricotta | 250 g g | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Gemengde noten Gemengde noten | 100 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoa met gebakken zalm, ricotta en broccoli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Dit recept is geschikt voor 4 personen en 1 baby. Dat betekent dat je tijdens de bereiding van het gerecht een portie apart kan verwerken tot een papje voor de baby, en tegelijk een volwaardig gerecht op tafel kan zetten voor de anderen. Zo maak je voor iedereen snel een gerecht klaar zonder extra ingrediënten!
- Snijd roosjes van de broccoli en schil de stam. Snijd de stam in kleine stukken.
- Hak en rooster de noten in een pan zonder vetstof.
- Kook de quinoa zoals op de verpakking met het bouillonblokje.
- Kook ondertussen de broccoli, zowel de roosjes als de blokjes van de stam, gaar in gezouten water. Houd de stukken van de stam apart voor het babypapje.
- Bak de zalm 4 minuten aan elke kant in een braadpan met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Neem een portie quinoa, de stukken stam van de broccoli, één zalmfilet en wat ricotta voor het babypapje en blend.
- Serveer de quinoa met de ricotta, de broccoliroosjes, de geroosterde noten en de zalmfilets.