De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoa met gebakken zalm, ricotta en broccoli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Quinoa Quinoa300 g g
Zalmfilets Zalmfilet5
Ricotta Ricotta250 g g
Broccoli's Broccoli1
Gemengde noten Gemengde noten100 g g
Olijfolie Olijfolie3 el el
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Peper Peper
Zout Zout

Quinoa met gebakken zalm, ricotta en broccoli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(30)

Bereiding

Dit recept is geschikt voor 4 personen en 1 baby. Dat betekent dat je tijdens de bereiding van het gerecht een portie apart kan verwerken tot een papje voor de baby, en tegelijk een volwaardig gerecht op tafel kan zetten voor de anderen. Zo maak je voor iedereen snel een gerecht klaar zonder extra ingrediënten!

  1. Snijd roosjes van de broccoli en schil de stam. Snijd de stam in kleine stukken.
  2. Hak en rooster de noten in een pan zonder vetstof.
  3. Kook de quinoa zoals op de verpakking met het bouillonblokje.
  4. Kook ondertussen de broccoli, zowel de roosjes als de blokjes van de stam, gaar in gezouten water. Houd de stukken van de stam apart voor het babypapje.
  5. Bak de zalm 4 minuten aan elke kant in een braadpan met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
  6. Neem een portie quinoa, de stukken stam van de broccoli, één zalmfilet en wat ricotta voor het babypapje en blend.
  7. Serveer de quinoa met de ricotta, de broccoliroosjes, de geroosterde noten en de zalmfilets.