De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoa-rainbowbowl met een spiegeleitje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Quinoa Quinoa160 g g
Trostomaten Trostomaat2
Wortelen Wortel
(geraspt)
2
Venkels Venkel
(in julienne gesneden)
1
Radijzen Radijs
(in schijfjes)
10
Jonge sla met rucola Jonge sla met rucola100 g g
Limoenen Limoen
(sap)
1
Olijfolie Olijfolie1 el el
Eieren Ei2
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
Zeezout Zeezout
Peper Peper

Quinoa-rainbowbowl met een spiegeleitje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(66)

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzigingen op het pak. Laat beetje afkoelen. Breng op smaak met beetje peper en zout.
  2. Snijd de trostomaten in stukjes. Rasp de wortels fijn en snijd de venkel in julienne. Snijd ook de radijsjes in fijne schijfjes.
  3. Meng de lauwe quinoa met tomaten, wortels en venkel in een kom. Breng op smaak met het limoensap, de olijfolie en peper en zout. Werk af met radijsjes en de jonge salade.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Bak spiegeleitjes van de eieren. Schep de eitjes op de quinoa-groentenbowl en werk af met wat fijn gesneden bieslook.

Recept geïnspireerd door Ellen, Fair Foodie, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!