Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Quinoa Quinoa | 160 g g | |
Trostomaten Trostomaat | 2 | |
Wortelen
Wortel (geraspt) | 2 | |
Venkels
Venkel (in julienne gesneden) | 1 | |
Radijzen
Radijs (in schijfjes) | 10 | |
Jonge sla met rucola Jonge sla met rucola | 100 g g | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Eieren Ei | 2 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | ||
Zeezout Zeezout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoa-rainbowbowl met een spiegeleitje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de quinoa volgens de aanwijzigingen op het pak. Laat beetje afkoelen. Breng op smaak met beetje peper en zout.
- Snijd de trostomaten in stukjes. Rasp de wortels fijn en snijd de venkel in julienne. Snijd ook de radijsjes in fijne schijfjes.
- Meng de lauwe quinoa met tomaten, wortels en venkel in een kom. Breng op smaak met het limoensap, de olijfolie en peper en zout. Werk af met radijsjes en de jonge salade.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Bak spiegeleitjes van de eieren. Schep de eitjes op de quinoa-groentenbowl en werk af met wat fijn gesneden bieslook.
Recept geïnspireerd door Ellen, Fair Foodie, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!