De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoabowl met zalm en kokosdressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet
(zonder vel)
300 g g
Salade quinoa met curry en zoete aardappel Salade quinoa met curry en zoete aardappel250 g g
Radijzen Radijs8
Wortelen Wortel1
komkommers Komkommer1
Avocado's Avocado1
Peultjes Peultjes150 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Peper Peper
Zout Zout

Voor de dressing:

Kokosmelk Kokosmelk100 ml ml
Gember Gember
(geraspt)
1 el el
Limoenen Limoen
(geraspte schil en sap)
0,5
Koriander Koriander
(fijngehakt)
1 el el

Quinoabowl met zalm en kokosdressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(19)

Bereiding

  1. Roer de gember, limoenrasp en -saponder de kokosmelk. Kruid met peperen zout.
  2. Blancheer de peultjes in licht gezoutenwater. Snij de radijsjes en wortel in dunneplakjes. Snij de komkommer in langeflinterdunne plakjes en rol op.Snij het vruchtvlees van de avocadoin dunne plakjes.
  3. Kruid de zalm met peper en zout engrill goudbruin. Snij in plakjes. Schep dequinoasalade in een ronde kom. Schik erde radijsjes, wortelplakjes, komkommerplakjes,zalm, peultjes en avocado bij.Werk af met de lente-uitjes en druppeler de dressing over. Dek de schaal af metaluminiumfolie. Bewaar de sla in eenkoeltas.