
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets
Zalmfilet (zonder vel) | 300 g g | |
Salade quinoa met curry en zoete aardappel Salade quinoa met curry en zoete aardappel | 250 g g | |
Radijzen Radijs | 8 | |
Wortelen Wortel | 1 | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Peultjes Peultjes | 150 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de dressing:
Kokosmelk Kokosmelk | 100 ml ml | |
Gember
Gember (geraspt) | 1 el el | |
Limoenen
Limoen (geraspte schil en sap) | 0,5 | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoabowl met zalm en kokosdressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roer de gember, limoenrasp en -saponder de kokosmelk. Kruid met peperen zout.
- Blancheer de peultjes in licht gezoutenwater. Snij de radijsjes en wortel in dunneplakjes. Snij de komkommer in langeflinterdunne plakjes en rol op.Snij het vruchtvlees van de avocadoin dunne plakjes.
- Kruid de zalm met peper en zout engrill goudbruin. Snij in plakjes. Schep dequinoasalade in een ronde kom. Schik erde radijsjes, wortelplakjes, komkommerplakjes,zalm, peultjes en avocado bij.Werk af met de lente-uitjes en druppeler de dressing over. Dek de schaal af metaluminiumfolie. Bewaar de sla in eenkoeltas.