
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Groene asperges Groene asperge | 500 g g | ||
Radijzen Radijs | 1 bussels bussel | ||
Quinoa Quinoa | 350 - 450 g g | ||
Citroenen
Citroen (sap) | 1,5 | ||
Citroenen
Citroen (zeste) | 0,5 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 16 | ||
Olijfolie Olijfolie | 8 el el | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 4 el el | ||
Blaadjes groene sla Blaadje groene sla | 8 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listQuinoasalade met asperges en radijsjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
- Snij ondertussen de radijzen en rauwe asperges in heel dunne plakjes met de mandoline.
- Maak de vinaigrette: meng het citroensap met de olijfolie, de zonnebloemolie en de citroenzeste.
- Meng de afgekoelde quinoa met de radijzen en asperges en werk af met fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout en overgiet met de vinaigrettesaus. Serveer de quinoasalade op grote slabladeren voor een mooi visueel effect.