De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoasalade met asperges en radijsjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Groene asperges Groene asperge500 g g
Radijzen Radijs1 bussels bussel
Quinoa Quinoa350 - 450 g g
Citroenen Citroen
(sap)
1,5
Citroenen Citroen
(zeste)
0,5
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje16
Olijfolie Olijfolie8 el el
Zonnebloemolie Zonnebloemolie4 el el
Blaadjes groene sla Blaadje groene sla8
Peper Peper
Zout Zout

Quinoasalade met asperges en radijsjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(7)

Bereiding

  1. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
  2. Snij ondertussen de radijzen en rauwe asperges in heel dunne plakjes met de mandoline.
  3. Maak de vinaigrette: meng het citroensap met de olijfolie, de zonnebloemolie en de citroenzeste.
  4. Meng de afgekoelde quinoa met de radijzen en asperges en werk af met fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout en overgiet met de vinaigrettesaus. Serveer de quinoasalade op grote slabladeren voor een mooi visueel effect.