Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengde sla Gemengde sla | 100 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g | |
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 120 g g | |
Wortelen
Wortel (geschild, in de lengte gehalveerd ) | 4 | |
Honing Honing | 1 el el | |
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden | 0,5 tl tl | |
Quinoa-fetasalades Quinoa-fetasalade | 500 g g | |
Kalkoenlapjes
Kalkoenlapje (BBQ) | 600 g g | |
Pecannoten Pecannoten | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de dressing:
Sinaasappels
Sinaasappel (geraspte schil) | 0,5 | |
Sinaasappels
Sinaasappel (sap) | 1 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoasalade met gegrilde honingworteltjes en kalkoen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de garam masala, een snuifje zout en een scheutje olijfolie onder de honing. Besmeer er de worteltjes mee en grill ze beetgaar op de barbecue of in de grillpan. Grill ook de kalkoenlapjes goudbruin en gaar en kruid met peper en zout.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.
- Verdeel alle groenten mooi over een schaal en schep er de quinoasalade bij. Leg er het vlees bij en werk af met de pecannoten. Druppel er tot slot de dressing over.