De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoasalade met gegrilde honingworteltjes en kalkoen_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengde sla Gemengde sla100 g g
Bladspinazie Bladspinazie100 g g
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
120 g g
Wortelen Wortel
(geschild, in de lengte gehalveerd )
4
Honing Honing1 el el
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden0,5 tl tl
Quinoa-fetasalades Quinoa-fetasalade500 g g
Kalkoenlapjes Kalkoenlapje
(BBQ)
600 g g
Pecannoten Pecannoten
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de dressing:

Sinaasappels Sinaasappel
(geraspte schil)
0,5
Sinaasappels Sinaasappel
(sap)
1
Mosterd Mosterd1 tl tl
Munt Munt
(fijngehakt)
1 tl tl
Olijfolie Olijfolie4 el el

Quinoasalade met gegrilde honingworteltjes en kalkoen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(12)

Bereiding

  1. Meng de garam masala, een snuifje zout en een scheutje olijfolie onder de honing. Besmeer er de worteltjes mee en grill ze beetgaar op de barbecue of in de grillpan. Grill ook de kalkoenlapjes goudbruin en gaar en kruid met peper en zout.
  2. Meng alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.
  3. Verdeel alle groenten mooi over een schaal en schep er de quinoasalade bij. Leg er het vlees bij en werk af met de pecannoten. Druppel er tot slot de dressing over.