
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Quinoa Quinoa | 300 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in reepjes) | 1 | |
Champignons
Champignons (kastanje, in partjes) | 250 g g | |
Vegetarische balletjes Vegetarische balletjes | 400 g g | |
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | |
Mozzarella
Mozzarella (in blokjes) | 125 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Peterselie Peterselie | 1 bosjes bosje | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Bieslook Bieslook | 1 bosjes bosje | |
Cashewnoten Cashewnoten | 40 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 0,5 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoasalade met veggieballetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking.
- Bak de rode ui, paprika en champignons in olijfolie goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Bak ook de veggieballetjes goudbruin in olijfolie.
- Doe de verse kruiden met de look, de noten en een flinke scheut olijfolie in een blender, kruid met peper en zout en mix glad.
- Schep de paprika, de champignons en de rode ui onder de quinoa. Verdeel over de borden, leg er de balletjes bij en schep er de kruidensaus op. Werk af met blokjes mozzarella en blaadjes basilicum.