De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quinoasalade met veggieballetjes_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Quinoa Quinoa300 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in reepjes)
1
Champignons Champignons
(kastanje, in partjes)
250 g g
Vegetarische balletjes Vegetarische balletjes400 g g
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Mozzarella Mozzarella
(in blokjes)
125 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie1 bosjes bosje
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Bieslook Bieslook1 bosjes bosje
Cashewnoten Cashewnoten40 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder0,5 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Quinoasalade met veggieballetjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(49)

Bereiding

  1. Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking.
  2. Bak de rode ui, paprika en champignons in olijfolie goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Bak ook de veggieballetjes goudbruin in olijfolie.
  3. Doe de verse kruiden met de look, de noten en een flinke scheut olijfolie in een blender, kruid met peper en zout en mix glad.
  4. Schep de paprika, de champignons en de rode ui onder de quinoa. Verdeel over de borden, leg er de balletjes bij en schep er de kruidensaus op. Werk af met blokjes mozzarella en blaadjes basilicum.