Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Appels Appel | 1 | |
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 3 | |
Gember Gember | 1 cm cm | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Groentebouillon Groentebouillon | 400 ml ml | |
Appelsap Appelsap | 100 ml ml | |
Tijm Tijm | 1 takjes takje | |
Laurier
Laurier (blad) | 1 | |
Kookroom Kookroom | 150 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Geitenkaasjes met honing Geitenkaas met honing | 150 g g | |
Ravioli
Ravioli (met honing en pecorino) | 250 g g | |
Rucola Rucola | ||
Platte peterselie Platte peterselie | takjes takje | |
Honing Honing | ||
Pecorino Pecorino |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRavioli met geitenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de schil van de ui en de appel en snij beide in stukjes. Snij 2/3 van de rode bieten eveneens in stukjes en hak de gember fijn.
- Verhit een ruime pan of kookpot met een beetje olijfolie en stoof de ui met de appel, rode biet en gember op een zacht vuurtje glazig. Voeg de groentebouillon en het appelsap toe. Breng verder op smaak met tijm en laurier en laat het vocht voor de helft reduceren.
- Verwijder tijm en laurier en mix de saus glad. Voeg de room toe en haal de saus indien nodig door een zeef. Breng verder op smaak met peper en zout.
- Kook de ravioli gaar en meng met de saus. Snij het overige rode bietje in fijne blokjes.
- Serveer met verse rucola, geitenkaas, wat bladpeterselie en enkele blokjes rode biet. Werk verder af met een beetje olijfolie, honing, balsamicocreme en pecorino of parmezaan.