Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Farfalle Farfalle | 300 g g | |
Augurken
Augurk (fijngesneden) | 2 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 500 g g | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 tl tl | |
Tijm Tijm | takjes takje | |
Tonijn Tonijn | 220 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRazendsnelle pasta met tonijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak er de fijngesneden augurkjes even in aan. Schep ze uit de pan. Doe nu de tomaatjes in de pan, bestrooi met 2/3 van de oregano en schep er enkele takjes tijm onder. Voeg de tonijn toe aan de saus.
- Giet de pasta af en vang enkele lepels van het kookvocht op. Meng de pasta onder de saus. Voeg indien nodig wat van het kookvocht toe. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten pruttelen.
- Verdeel de pasta over de borden, strooi er de augurkjes over en werk af met de resterende oregano, de lente-ui en wat tijm.