Rib eye chimichurri

Rib eye chimichurri
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven en friteuse voor op 180°C.

  2. Kook de krieltjes gaar en frituur daarna krokant in de friteuse. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de tomaten doormidden en bestrooi met de peterselie, hot & spicy kruiden en broodkruim. Besprenkel met olijfolie en scghuif 15 minuten in de oven.

  4. Meng alle ingrediënten voor de chimicurri en werk af met de olijfolie en azijn.

  5. Haal de rib eye uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf in met olijfolie. Laat een grillpan heet worden en leg het vlees in de pan. Bak aan beide zijden 1 minuut. Haal het vlees uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.

  6. Werk de ribe eye af met de chimicurri. Serveer met de wedges en oventomaten.