
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het deeg:
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | ||
Boter
Boter (op kamertemperatuur) | 100 | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Eidooiers Eidooier | 1 | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de vulling:
Ricotta Ricotta | 500 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 50 g g | ||
Basilicum
Basilicum (fijngesneden) | bosjes bosje | ||
Zongedroogde tomaten
Zongedroogde tomaat (fijngesneden) | 120 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Gemengde sla Gemengde sla | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRicottataartjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor het deeg met koude handen. Rol tot een bal, wikkel in folie en leg minstens 30 minuten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Meng alle ingrediënten voor de vulling. Vet 4 taartvormpjes in. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit op een met bloem bestoven werkblad.
- Bekleed elk taartvormpje (15 cm doorsnede)met het deeg. Vul met het ricottamengsel en zet 25 minuten in de oven. Serveer warm of koud met de gemengde sla.