
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het deeg:
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Boter
Boter (op kamertemperatuur) | 100 | |
Eieren Ei | 1 | |
Eidooiers Eidooier | 1 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de vulling:
Ricotta Ricotta | 500 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 50 g g | |
Basilicum
Basilicum (fijngesneden) | bosjes bosje | |
Zongedroogde tomaten
Zongedroogde tomaat (fijngesneden) | 120 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Gemengde sla Gemengde sla | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRicottataartjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor het deeg met koude handen. Rol tot een bal, wikkel in folie en leg minstens 30 minuten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Meng alle ingrediënten voor de vulling. Vet 4 taartvormpjes in. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit op een met bloem bestoven werkblad.
- Bekleed elk taartvormpje (15 cm doorsnede)met het deeg. Vul met het ricottamengsel en zet 25 minuten in de oven. Serveer warm of koud met de gemengde sla.