
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortillachips Tortillachips | 200 g g | ||
Tomaten
Tomaat (in blokjes) | 1 | ||
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in reepjes) | 1 | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | ||
Chilipepers
Chilipeper (in ringen) | 1 | ||
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | ||
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt) | 150 g g | ||
Kaas
Kaas (gemalen) | 50 g g | ||
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 300 g g | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Zure room Zure room | 120 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRijkelijke nachoschotel met gehakt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het gehakt rul in een droge pan. Voeg de paprikakruiden toe en breng verder op smaak met peper en zout.Voeg de rode ui, tomaat, paprika, maïs en de helft van de lente-ui toe en roerbak nog 3 minuten.
- Verdeel de helft van het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal. Leg er de nacho’s op. Verdeel er de rest van het gehakt op. Bestrooi met de chilipeper en de kaas en zet de schaal 10 minuten in de oven.
- Werk de nachoschotel af met de koriander en resterende lente-ui en serveer met de zure room."