De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rijkelijke nachoschotel met gehakt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortillachips Tortillachips200 g g
Tomaten Tomaat
(in blokjes)
1
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in reepjes)
1
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Chilipepers Chilipeper
(in ringen)
1
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt)
150 g g
Kaas Kaas
(gemalen)
50 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt300 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Zure room Zure room120 g g
Peper Peper
Zout Zout

Rijkelijke nachoschotel met gehakt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(507)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het gehakt rul in een droge pan. Voeg de paprikakruiden toe en breng verder op smaak met peper en zout.Voeg de rode ui, tomaat, paprika, maïs en de helft van de lente-ui toe en roerbak nog 3 minuten.
  2. Verdeel de helft van het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal. Leg er de nacho’s op. Verdeel er de rest van het gehakt op. Bestrooi met de chilipeper en de kaas en zet de schaal 10 minuten in de oven.
  3. Werk de nachoschotel af met de koriander en resterende lente-ui en serveer met de zure room."