
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 500 g g | |
Preistengels Preistengel | 2 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Rijst Rijst | 200 g g | |
Witte wijn Witte wijn | ||
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Boter Boter | 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRijstpannetje met kipfilet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de ui en look fijn en stoof glazig in een klontje boter. Voeg de rijst toe en laat even meebakken. Blus met een scheutje witte wijn en bevochtig dan met wat water en een blokje kippenbouillon. Laat het geheel koken en zet het gedurende 20 minuten met deksel in een oven van 180 °C. De rijst zal al het vocht opnemen.
- Snijd de prei in ringen en was ze goed in koud water. Stoof ze gaar met een klontje boter. Kruid met peper en zout naar smaak.
- Snijd de kipfilet in reepjes en bak hem kort in de pan in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
- Voeg de rijst, prei en kip samen.