De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rijstsalade met boontjes, noten en ananas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rijst Rijst250 g g
Groentebouillonpasta Groentebouillonpasta2 el el
Water Water80 cl cl
Sperziebonen Sperziebonen100 g g
Gember Gember2 cm cm
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
Gezouten pindanoten Gezouten pindanoten50 g g
Cashewnoten Cashewnoten50 g g
Granaatappels Granaatappel1
Ananassen Ananas2 schijfjes schijfje
Mayonaise Mayonaise100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Rijstsalade met boontjes, noten en ananas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(10)

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar in de groentebouillon. Blancheer de groene boontjes in kokend gezouten water. Giet af en verfris onder de koude kraan.
  2. Hak de gember, de knoflook en een handvol peterselie fijn. Hak de noten grof en haal de pitten uit de granaatappel. Snij de geblancheerde boontjes en de ananas in blokjes.
  3. Meng al deze ingrediënten onder elkaar, voeg de rijst en mayonaise toe. Kruid met peper en zout.