
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rijst Rijst | 250 g g | ||
Groentebouillonpasta Groentebouillonpasta | 2 el el | ||
Water Water | 80 cl cl | ||
Sperziebonen Sperziebonen | 100 g g | ||
Gember Gember | 2 cm cm | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Gezouten pindanoten Gezouten pindanoten | 50 g g | ||
Cashewnoten Cashewnoten | 50 g g | ||
Granaatappels Granaatappel | 1 | ||
Ananassen Ananas | 2 schijfjes schijfje | ||
Mayonaise Mayonaise | 100 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRijstsalade met boontjes, noten en ananas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst gaar in de groentebouillon. Blancheer de groene boontjes in kokend gezouten water. Giet af en verfris onder de koude kraan.
- Hak de gember, de knoflook en een handvol peterselie fijn. Hak de noten grof en haal de pitten uit de granaatappel. Snij de geblancheerde boontjes en de ananas in blokjes.
- Meng al deze ingrediënten onder elkaar, voeg de rijst en mayonaise toe. Kruid met peper en zout.