
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons
Champignons (in stukken gesneden) | 500 g g | ||
Wortelen
Wortel (in kleine blokjes) | 3 | ||
Uien
Ui (fijngesneden) | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Rijst Rijst | 250 g g | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 1 l l | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesneden) | 2 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | ||
Tijm Tijm | takjes takje | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRijstschotel met champignons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst in de groentebouillon gaar
- Stoof de ui en de look aan in de olijfolie.
- Voeg er de paddenstoelen en de wortels aan toe. Laat 10 minuten bakken op een zacht vuur. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
- Meng de rijst onder de paddenstoelen en de wortels. Werk af met verse tijm en lente-ui.
TIP: Voeg extra kruiden toe zoals salie en peterselie.