De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rijstschotel met champignons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons
(in stukken gesneden)
500 g g
Wortelen Wortel
(in kleine blokjes)
3
Uien Ui
(fijngesneden)
1
Olijfolie Olijfolie2 el el
Rijst Rijst250 g g
Groentebouillon Groentebouillon1 l l
Lente-uitjes Lente-ui
(fijngesneden)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Tijm Tijm takjes takje
Peper Peper
Zout Zout

Rijstschotel met champignons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(57)

Bereiding

  1. Kook de rijst in de groentebouillon gaar
  2. Stoof de ui en de look aan in de olijfolie.
  3. Voeg er de paddenstoelen en de wortels aan toe. Laat 10 minuten bakken op een zacht vuur. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
  4. Meng de rijst onder de paddenstoelen en de wortels. Werk af met verse tijm en lente-ui.

TIP: Voeg extra kruiden toe zoals salie en peterselie.