Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Halveer de prinsessenboontjes en verwijder het harde uiteinde. Bak de helft van de look in olijfolie zacht.Voeg de champignons en boontjes toe en bak beetgaar. Kruid met peper en zout. Hou warm.Stoof het sjalotje met het resterende teentje look in olijfolie glazig. Voeg de quinoa toe en roerbak 1 minuut. Blus met de witte wijn toe en laatde alcohol verdampen.

  2. Voeg nu in delen en al roerend de bouillon toe. Voeg telkens wat bouillon toe als het vocht bijna opgedroogd is. Dit duurt ongeveer 20 minuten.Proef regelmatig of de quinoa gaar is. Mix ondertussen de verse kruiden met een flinke scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.

  3. Schep de kaas en mascarpone onder de risotto. Roer er ook voorzichtigde groenten onder. Schep de risotto op de borden, bedruppel met de kruidenolie en rasp er nog wat extra Parmezaanse kaas over.