De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Risottoballetjes met mozzarella

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Risottorijst Risottorijst200 g g
Mozzarella Mozzarella
(bolletjes)
20
Peterselie Peterselie1 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
Eieren Ei3
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Paneermeel Paneermeel100 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Risottoballetjes met mozzarella

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(43)

Bereiding

  1. Hak de peterselie fijn. Bereid de risotto zoals vermeld op de verpakking.
  2. Meng de Parmezaanse kaas, 1 ei en de peterselie onder de rijst en breng op smaak met peper en zout.
  3. Neem een portie rijst en rol met vochtige handen om de bolletjes mozzarella. De rijst moet de mozzarella volledig bedekken. Klop 2 eieren los. Rol de balletjes door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel.
  4. Verhit een flinke bodem zonnebloemolie en frituur de balletjes in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.