Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Risottorijst Risottorijst | 200 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (bolletjes) | 20 | |
Peterselie Peterselie | 1 el el | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | ||
Eieren Ei | 3 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisottoballetjes met mozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Hak de peterselie fijn. Bereid de risotto zoals vermeld op de verpakking.
- Meng de Parmezaanse kaas, 1 ei en de peterselie onder de rijst en breng op smaak met peper en zout.
- Neem een portie rijst en rol met vochtige handen om de bolletjes mozzarella. De rijst moet de mozzarella volledig bedekken. Klop 2 eieren los. Rol de balletjes door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel.
- Verhit een flinke bodem zonnebloemolie en frituur de balletjes in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.