
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Risottorijst Risottorijst | 200 g g | ||
Mozzarella
Mozzarella (bolletjes) | 20 | ||
Peterselie Peterselie | 1 el el | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | |||
Eieren Ei | 3 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | ||
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRisottoballetjes met mozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Hak de peterselie fijn. Bereid de risotto zoals vermeld op de verpakking.
- Meng de Parmezaanse kaas, 1 ei en de peterselie onder de rijst en breng op smaak met peper en zout.
- Neem een portie rijst en rol met vochtige handen om de bolletjes mozzarella. De rijst moet de mozzarella volledig bedekken. Klop 2 eieren los. Rol de balletjes door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel.
- Verhit een flinke bodem zonnebloemolie en frituur de balletjes in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.