Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode bieten
Rode bieten (gekookte) | 250 g g | |
Bananen Banaan | 2 | |
Eieren Ei | 3 | |
Vanillestokjes Vanillestokje | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 3 el el | |
Plantaardige olie Plantaardige olie | 2 el el | |
Pure chocolade Pure chocolade | 100 g g | |
Frambozen Framboos | ||
Blauwe bessen Blauwe bes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRode bietenpannenkoekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de bieten, de helft van de bananen en de eieren in de keukenrobot en blend tot een beslag. Schraap de zwarte zaadjes uit het vanillestokje en voeg dit samen met de bloem toe aan het beslag. Verhit 1/2 eetlepel olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 à 3 pannenkoekjes van ca. Ø 8 cm. Draai het vuur laag en bak 6 minuten. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag. Hou de pannenkoekjes eventueel warm onder aluminiumfolie.
- Breek de chocolade in een kom en hou deze boven een pan met bijna kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt (au bain-marie). Smelt de chocolade al roerend.
- Serveer de pannenkoekjes met de gesmolten chocolade en het verse fruit.