De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rode bietenpannenkoekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode bieten Rode bieten
(gekookte)
250 g g
Bananen Banaan2
Eieren Ei3
Vanillestokjes Vanillestokje1
Tarwebloem Tarwebloem3 el el
Plantaardige olie Plantaardige olie2 el el
Pure chocolade Pure chocolade100 g g
Frambozen Framboos
Blauwe bessen Blauwe bes

Rode bietenpannenkoekjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(11)

Bereiding

  1. Doe de bieten, de helft van de bananen en de eieren in de keukenrobot en blend tot een beslag. Schraap de zwarte zaadjes uit het vanillestokje en voeg dit samen met de bloem toe aan het beslag. Verhit 1/2 eetlepel olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 à 3 pannenkoekjes van ca. Ø 8 cm. Draai het vuur laag en bak 6 minuten. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag. Hou de pannenkoekjes eventueel warm onder aluminiumfolie.
  2. Breek de chocolade in een kom en hou deze boven een pan met bijna kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt (au bain-marie). Smelt de chocolade al roerend.
  3. Serveer de pannenkoekjes met de gesmolten chocolade en het verse fruit.