Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Voor de pesto
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 250 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (+ extra om te garneren) | 40 g g | |
Olijfolie
Olijfolie (of olie van de tomaatjes) | 1 dl dl | |
Geraspte Parmezaanse kaas
Geraspte Parmezaanse kaas (+ extra om te garneren) | 120 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRode pasta pesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
- Mix alle ingrediënten voor de pesto. Kruid met peper en zout.
- Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Verdeel de pasta over de borden en garneer met basilicumblaadjes, wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.