
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Voor de pesto
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 250 g g | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Pijnboompitten
Pijnboompitten (+ extra om te garneren) | 40 g g | ||
Olijfolie
Olijfolie (of olie van de tomaatjes) | 1 dl dl | ||
Geraspte Parmezaanse kaas
Geraspte Parmezaanse kaas (+ extra om te garneren) | 120 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRode pasta pesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
- Mix alle ingrediënten voor de pesto. Kruid met peper en zout.
- Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Verdeel de pasta over de borden en garneer met basilicumblaadjes, wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.