De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rode pasta pesto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spaghetti Spaghetti500 g g
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje

Voor de pesto

Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat250 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Pijnboompitten Pijnboompitten
(+ extra om te garneren)
40 g g
Olijfolie Olijfolie
(of olie van de tomaatjes)
1 dl dl
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas
(+ extra om te garneren)
120 g g
Peper Peper
Zout Zout

Rode pasta pesto

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(14)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
  2. Mix alle ingrediënten voor de pesto. Kruid met peper en zout.
  3. Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Verdeel de pasta over de borden en garneer met basilicumblaadjes, wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.