
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippengehakt Kippengehakt | 400 g g | |
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 1 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 1 bosjes bosje | |
Limoenen
Limoen (geraspt) | 1 | |
Paneermeel Paneermeel | 75 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Yoghurt Yoghurt | 200 ml ml | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRodebietenballetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de rode biet fijn. Meng samen met de bieslook, het paneermeel en het ei onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Maak balletjes van het gehakt.
- Bak de balletjes rondom bruin in de olie. Laat op een zacht vuurtje verder garen.
- Mix de yoghurt met de bieslook en de look tot een smeuïge saus. Breng op smaak met de limoenzeste, peper en zout. Serveer bij de balletjes.