
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippengehakt Kippengehakt | 400 g g | ||
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 1 | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 1 bosjes bosje | ||
Limoenen
Limoen (geraspt) | 1 | ||
Paneermeel Paneermeel | 75 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Yoghurt Yoghurt | 200 ml ml | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRodebietenballetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de rode biet fijn. Meng samen met de bieslook, het paneermeel en het ei onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Maak balletjes van het gehakt.
- Bak de balletjes rondom bruin in de olie. Laat op een zacht vuurtje verder garen.
- Mix de yoghurt met de bieslook en de look tot een smeuïge saus. Breng op smaak met de limoenzeste, peper en zout. Serveer bij de balletjes.