De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rodebietenballetjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippengehakt Kippengehakt400 g g
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet1
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
1 bosjes bosje
Limoenen Limoen
(geraspt)
1
Paneermeel Paneermeel75 g g
Eieren Ei1
Yoghurt Yoghurt200 ml ml
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Zonnebloemolie Zonnebloemolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Rodebietenballetjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Snij de rode biet fijn. Meng samen met de bieslook, het paneermeel en het ei onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Maak balletjes van het gehakt.
  2. Bak de balletjes rondom bruin in de olie. Laat op een zacht vuurtje verder garen.
  3. Mix de yoghurt met de bieslook en de look tot een smeuïge saus. Breng op smaak met de limoenzeste, peper en zout. Serveer bij de balletjes.