Rodebietensalade met ricotta

Rodebietensalade met ricotta
MoeilijkheidMakkelijk
Koken10 min

Voorbereiding

  1. Snijd de rode bieten in plakjes van ½ cm en verdeel ze over een bord.

  2. Schil de ui en snijd deze in ringen of snippers. Verdeel dit over de rode biet.Kruid alles al een beetje af met peper en zout

  3. Leg enkele handjes gemengde sla in het midden en werk af met de in half gesneden kerstomaatjes. Giet eens scheutje olijfolie in een apart potje en meng met een teentje knoflook, citroensap en peper & zout. Overgiet de salade met dit mengsel.

  4. Werk af met de ricotta in het midden van de salade. Strooi enkele walnoten en pijnboompitten over de salade. Kruid alles goed af met peper en zout en eventueel nog wat citroensap.

  5. Recept geïnspireerd doorCarmen, Health Queen, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!