
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Appels Appel | 0,5 | ||
Wortelen Wortel | 1 | ||
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 1 | ||
Uien Ui | 0,5 | ||
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 500 g g | ||
Koriander Koriander | 2 takjes takje | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 2 sneetjes sneetje | ||
Zure room Zure room | 2 el el | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | ||
Water Water | 0,6 l l | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRodebietensoep met zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de rode biet, appel, wortel, selder en ui fijn.
- Stoof de ui in een kookpot met wat olijfolie. Voeg de appel, wortel en selder toe en laat aanstoven. Doe ook de rode biet bij de groenten.
- Giet nu het water in de kookpot bij de groenten en doe er het bouillonblokje bij. Laat het hele mengsel gedurende 20 min zachtjes koken.
- Snijd ondertussen de zalm in reepjes.
- Mix de soep.
- Giet de soep in kommetjes en werk af met peper en zout, een lepel zure room, een paar reepjes gerookte zalm en enkele blaadjes koriander.
Recept geïnspireerd doorEls, Food Traveller, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!