De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rodebietensoep met zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Appels Appel0,5
Wortelen Wortel1
Stengels selder Stengel selder
(groene)
1
Uien Ui0,5
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet500 g g
Koriander Koriander2 takjes takje
Gerookte zalm Gerookte zalm2 sneetjes sneetje
Zure room Zure room2 el el
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Water Water0,6 l l
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Rodebietensoep met zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(0)

Bereiding

  1. Snij de rode biet, appel, wortel, selder en ui fijn.
  2. Stoof de ui in een kookpot met wat olijfolie. Voeg de appel, wortel en selder toe en laat aanstoven. Doe ook de rode biet bij de groenten.
  3. Giet nu het water in de kookpot bij de groenten en doe er het bouillonblokje bij. Laat het hele mengsel gedurende 20 min zachtjes koken.
  4. Snijd ondertussen de zalm in reepjes.
  5. Mix de soep.
  6. Giet de soep in kommetjes en werk af met peper en zout, een lepel zure room, een paar reepjes gerookte zalm en enkele blaadjes koriander.

Recept geïnspireerd doorEls, Food Traveller, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!