
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Oosterse taboulé Oosterse taboulé |
Voor de rodekoolsteaks
Rode kolen Rode kool | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de krokante brie
Brie
Brie (in plakjes) | 250 g g | |
Eiwitten
Eiwit (geklutst) | 1 | |
Paneermeel Paneermeel | 150 g g | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRodekoolsteaks met krokante brie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij de rode kool in plakken van 2 cm. Meng de olijfolie met de knoflook en de oregano en kruid met peper en zout. Besmeer er langs beide kanten de plakken rode kool mee.
- Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 25 minuten in de oven. Keer halverwege om.
- Haal de plakjes brie door het eiwit en daarna door het paneermeel. Bak de kaas goudbruin in hete olijfolie.
- Verdeel de rode kool over de borden, schep er wat oosterse taboulé op en leg er plakjes brie op.