De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rodekoolsteaks met krokante brie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Oosterse taboulé Oosterse taboulé

Voor de rodekoolsteaks

Rode kolen Rode kool1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Voor de krokante brie

Brie Brie
(in plakjes)
250 g g
Eiwitten Eiwit
(geklutst)
1
Paneermeel Paneermeel150 g g
Olijfolie Olijfolie

Rodekoolsteaks met krokante brie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snij de rode kool in plakken van 2 cm. Meng de olijfolie met de knoflook en de oregano en kruid met peper en zout. Besmeer er langs beide kanten de plakken rode kool mee.
  3. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 25 minuten in de oven. Keer halverwege om.
  4. Haal de plakjes brie door het eiwit en daarna door het paneermeel. Bak de kaas goudbruin in hete olijfolie.
  5. Verdeel de rode kool over de borden, schep er wat oosterse taboulé op en leg er plakjes brie op.