De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rösti van zoete aardappel en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zoete aardappelen Zoete aardappel500 g g
Couscous Couscous100 g g
Feta Feta130 g g
Tarwebloem Tarwebloem80 g g
Eieren Ei
(geklutst)
2
Platte peterselie Platte peterselie
Basilicum Basilicum
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout
Olijfolie Olijfolie

Rösti van zoete aardappel en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(7)

Bereiding

  1. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil en rasp ondertussen de zoete aardappelen. Verwarm een scheut olijfolie in een pan en stoof daarin de geraspte zoete aardappel en de fijngehakte knoflook, tot de zoete aardappel gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.
  3. Meng in een grote kom de couscous met de zoete aardappel, feta, bloem, eieren en enkele handjes fijngesnipperde verse kruiden. Breng op smaak met peper, zout en curry naar smaak.
  4. Maak je handen vochtig en vorm koekjes. Verwarm de olie in een pan en bak de koekjes zachtjes gaar, 3 à 4 minuten aan elke kant.