
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 500 g g | ||
Couscous Couscous | 100 g g | ||
Feta Feta | 130 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 80 g g | ||
Eieren
Ei (geklutst) | 2 | ||
Platte peterselie Platte peterselie | |||
Basilicum Basilicum | |||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRösti van zoete aardappel en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schil en rasp ondertussen de zoete aardappelen. Verwarm een scheut olijfolie in een pan en stoof daarin de geraspte zoete aardappel en de fijngehakte knoflook, tot de zoete aardappel gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.
- Meng in een grote kom de couscous met de zoete aardappel, feta, bloem, eieren en enkele handjes fijngesnipperde verse kruiden. Breng op smaak met peper, zout en curry naar smaak.
- Maak je handen vochtig en vorm koekjes. Verwarm de olie in een pan en bak de koekjes zachtjes gaar, 3 à 4 minuten aan elke kant.