De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Romig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet4
Sperziebonen Sperziebonen300 g g
Broccoli's Broccoli1
Sjalotten Sjalot2
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Witte wijn Witte wijn150 ml ml
Groentebouillon Groentebouillon200 ml ml
Kookroom Kookroom150 ml ml
Augurken Augurk1
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Romig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(156)

Bereiding

  1. Snij de harde uiteinden van de boontjes weg en snij de broccoli in roosjes. Blancheer de boontjes en de broccoli 5 minuten in licht gezouten water.
  2. Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze 2 minuten in olijfolie langs beide kanten.
  3. Snipper de sjalot, pers de knoflook en bak glazig in olijfolie. Blus met de wijn en laat 2 minuten sudderen. Giet er de bouillon bij, voeg het currypoeder toe en breng al roerend aan de kook.
  4. Roer er de room door en laat inkoken. Bind de saus eventueel met wat sausbinder. Snij de augurk in fijne blokjes en schep de augurk, broccoli en boontjes onder de saus. Leg er de zalmfilets terug in en laat even doorwarmen. Werk af met krulpeterselie en serveer met knapperig stokbrood.