
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | |
Sperziebonen Sperziebonen | 300 g g | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Sjalotten Sjalot | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Witte wijn Witte wijn | 150 ml ml | |
Groentebouillon Groentebouillon | 200 ml ml | |
Kookroom Kookroom | 150 ml ml | |
Augurken Augurk | 1 | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRomig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de harde uiteinden van de boontjes weg en snij de broccoli in roosjes. Blancheer de boontjes en de broccoli 5 minuten in licht gezouten water.
- Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze 2 minuten in olijfolie langs beide kanten.
- Snipper de sjalot, pers de knoflook en bak glazig in olijfolie. Blus met de wijn en laat 2 minuten sudderen. Giet er de bouillon bij, voeg het currypoeder toe en breng al roerend aan de kook.
- Roer er de room door en laat inkoken. Bind de saus eventueel met wat sausbinder. Snij de augurk in fijne blokjes en schep de augurk, broccoli en boontjes onder de saus. Leg er de zalmfilets terug in en laat even doorwarmen. Werk af met krulpeterselie en serveer met knapperig stokbrood.