Romig fazantstoofpotje met champignons

Romig fazantstoofpotje met champignons
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Omwikkel elke fazantfilet met 2 plakjes spek. Zet eventueel vast met een prikker. Bak de fazantfilets in hete boter rondom bruin. Kruid met peper en zout. Haal ze daarna uit de pan.

  2. Halveer eventuele grote paddenstoelen. Voeg de selder, prei, paddenstoelen, tijm en bloem toe aan het achtergebleven bakvet en roerbak 1 minuut.Kruid met peper en zout.

  3. Kruid met peper en zout.

  4. Blus de pan met de sherry en laat de alcohol verdampen. Giet er dan de room bij en breng op een zacht vuur aan de kook. Leg de fazantfilets terugin de pan, zet het deksel op de pan en laat ongeveer 8 minuten verder garen.Lekker met kroketjes.

  5. in de pan, zet het deksel op de pan en laat ongeveer 8 minuten verder garen.

    Lekker met kroketjes.