
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Kastanjechampignons
Kastanjechampignons (in partjes) | 150 g g | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | |
Witte wijn Witte wijn | 150 ml ml | |
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | |
Linzen
Linzen (blik, uitgelekt gewicht) | 500 g g | |
Groentebouillon
Groentebouillon (150 ml heet water + 1/3de bouillonblokje) | 150 ml ml | |
Mascarpone Mascarpone | 80 g g | |
Citroenen
Citroen (geraspte schil en sap) | 0,5 | |
Tijm Tijm | ||
Walnoten
Walnoten (grof gehakt) | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRomige linzotto met champignons, selder en spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de sjalotten met de look en selder zacht in olijfolie op een laag vuur. Voeg de champignons toe en bak even mee.Roer er de wijn en spinazie door en laat stoven tot de spinazie geslonken is.
- Voeg nu de linzen en bouillon toe en laat 2 minuten zachtjes koken.
- Schep er de mascarpone, het citroensap en de tijm onder. Kruid met peper en zout. Schep de linzotto in borden en werkaf met de walnoten en de geraspte citroenschil.