De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Romige linzotto met champignons, selder en spinazie_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Kastanjechampignons Kastanjechampignons
(in partjes)
150 g g
Stengels selder Stengel selder
(groene)
2
Witte wijn Witte wijn150 ml ml
Bladspinazie Bladspinazie250 g g
Linzen Linzen
(blik, uitgelekt gewicht)
500 g g
Groentebouillon Groentebouillon
(150 ml heet water + 1/3de bouillonblokje)
150 ml ml
Mascarpone Mascarpone80 g g
Citroenen Citroen
(geraspte schil en sap)
0,5
Tijm Tijm
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
40 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Romige linzotto met champignons, selder en spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(38)

Bereiding

  1. Bak de sjalotten met de look en selder zacht in olijfolie op een laag vuur. Voeg de champignons toe en bak even mee.Roer er de wijn en spinazie door en laat stoven tot de spinazie geslonken is.
  2. Voeg nu de linzen en bouillon toe en laat 2 minuten zachtjes koken.
  3. Schep er de mascarpone, het citroensap en de tijm onder. Kruid met peper en zout. Schep de linzotto in borden en werkaf met de walnoten en de geraspte citroenschil.