Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | |
Aardappelen Aardappel | 500 g g | |
Uien Ui | 2 | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Boter Boter | 20 g g | |
Kookroom Kookroom | 300 ml ml | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 4 el el | |
Geraspte kaas naar keuze
Geraspte kaas naar keuze (belegen kaas) | 70 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Gemengde sla Gemengde sla |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRomige ovenschotel met zalm en broccoli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Vewarm de oven voor op 220°C.
- Snij de zalm in plakjes. Snij ook de aardappelen in dunne plakjes. Snij de broccoli in roosjes en de ui in ringen. Blancheer de broccoli 5 minuten in gezouten water.
- Meng de roomkaas met de room.
- Beboter een ovenschaal en verdeel de aardappelplakjes over de bodem. Kruid met peper en zout. Verdeel er de zalm, ui en broccoli over. Giet het roommengsel over de zalm.
- Verdeel er de rest van de aardappelplakjes over. Verdeel er terug zalm, ui en broccoli over. Giet de overschot van het slagroommengsel over de broccoli.
- Bestrooi met de geraspte kaas en zet 35 minuten in de oven. Serveer er een frisse sla bij.
TIP: In plaats van broccoli kun je ook boontjes of erwtjes toevoegen.