De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Romige ovenschotel met zalm en broccoli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet4
Aardappelen Aardappel500 g g
Uien Ui2
Broccoli's Broccoli1
Boter Boter20 g g
Kookroom Kookroom300 ml ml
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden4 el el
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze
(belegen kaas)
70 g g
Peper Peper
Zout Zout
Gemengde sla Gemengde sla

Romige ovenschotel met zalm en broccoli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(45)

Bereiding

  1. Vewarm de oven voor op 220°C.
  2. Snij de zalm in plakjes. Snij ook de aardappelen in dunne plakjes. Snij de broccoli in roosjes en de ui in ringen. Blancheer de broccoli 5 minuten in gezouten water.
  3. Meng de roomkaas met de room.
  4. Beboter een ovenschaal en verdeel de aardappelplakjes over de bodem. Kruid met peper en zout. Verdeel er de zalm, ui en broccoli over. Giet het roommengsel over de zalm.
  5. Verdeel er de rest van de aardappelplakjes over. Verdeel er terug zalm, ui en broccoli over. Giet de overschot van het slagroommengsel over de broccoli.
  6. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 35 minuten in de oven. Serveer er een frisse sla bij.

TIP: In plaats van broccoli kun je ook boontjes of erwtjes toevoegen.