
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (blokjes) | 600 g g | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 1,2 l l | ||
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | ||
Uien
Ui (in halve ringen) | 1 | ||
Groene asperges
Groene asperge (in vier gesneden ) | 500 g g | ||
Erwten Erwten | 200 g g | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | ||
Tijm Tijm | |||
Citroenen Citroen | 1 | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRomige pasta primavera
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de bouillon met de kippenblokjes, pasta, ui, asperges en look in een diepe pot. Kruid met peper en zout, druppel er wat olijfolie over en breng aan de kook.
- Zet het vuur iets lager van zodra de bouillon begint te koken en roer voortdurend.
- Voeg na 7 minuten de erwten, tijm, room, kaas en zeste van citroen toe en laat onder voortdurend roeren nog 3 minuten koken tot alles gaar is.
- Laat even rusten zodat al het vocht wordt opgenomen. Garneer met schilfers Parmigiano Reggiano.