De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Romige tortelloni met skrei en garnalen_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Skreifilet met vel Skreifilet met vel4
Preistengels Preistengel
(in ringen)
300 g g
Wortelen Wortel
(in julienne)
2
Pastinaken Pastinaak
(in reepjes)
1
Kookroom Kookroom
(15%)
250 ml ml
Tortelloni Tortelloni
(ricotta/spinazie)
500 g g
Grijze garnalen Grijze garnalen120 g g
Dille Dille
(enkele takjes (of peterselie))
Eieren Ei
(losgeklopt)
1
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Paneermeel Paneermeel100 g g
Nootmuskaat Nootmuskaat
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Romige tortelloni met skrei en garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(36)

Bereiding

  1. Kook de tortelloni gaar zoals vermeld op de verpakking. Stoof de pastinaakreepjes 5 minuten in olijfolie. Voeg de wortelen en de prei toe en roerbak 2 minuten mee. Giet er de room bij en laat nog 10 minuten sudderen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  2. Kruid de visfilets met peper en zout, wentel ze door de bloem en vervolgens door het ei en het paneermeel. Bak ze goudbruin in hete olijfolie.
  3. Giet de pasta af en meng onder de romige groenten. Verdeel over de borden en leg er telkens een visfilet op. Werk af met de garnalen en de dille.