
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Skreifilet met vel Skreifilet met vel | 4 | |
Preistengels
Preistengel (in ringen) | 300 g g | |
Wortelen
Wortel (in julienne) | 2 | |
Pastinaken
Pastinaak (in reepjes) | 1 | |
Kookroom
Kookroom (15%) | 250 ml ml | |
Tortelloni
Tortelloni (ricotta/spinazie) | 500 g g | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 120 g g | |
Dille
Dille (enkele takjes (of peterselie)) | ||
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRomige tortelloni met skrei en garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de tortelloni gaar zoals vermeld op de verpakking. Stoof de pastinaakreepjes 5 minuten in olijfolie. Voeg de wortelen en de prei toe en roerbak 2 minuten mee. Giet er de room bij en laat nog 10 minuten sudderen op een zacht vuur. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
- Kruid de visfilets met peper en zout, wentel ze door de bloem en vervolgens door het ei en het paneermeel. Bak ze goudbruin in hete olijfolie.
- Giet de pasta af en meng onder de romige groenten. Verdeel over de borden en leg er telkens een visfilet op. Werk af met de garnalen en de dille.