De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Roomsoesjes met vanillesaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Roomsoesjes Roomsoesjes550 g g
Vanille-ijs Vanille-ijs

Voor de vanillesaus

Suiker Suiker50 g g
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)2 dl dl
Vanillestokjes Vanillestokje1
Eidooiers Eidooier3

Roomsoesjes met vanillesaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(9)

Bereiding

  1. Maak de vanillesaus. Breng de room aan de kook met het gehalveerde vanillestokje. Klop de eierdooiers op met de suiker. Giet er de room bij en zet weer op het vuur. Draai het vuur lager en blijf roeren tot er een lichte binding ontstaat. Giet de vanillesaus door een fijne zeef en laat afkoelen.
  2. Schik de roomsoesjes op borden en schik er een bolletje ijs naast. Werk af met de vanillesaus.