
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roomsoesjes Roomsoesjes | 550 g g | |
Vanille-ijs Vanille-ijs |
Voor de vanillesaus
Suiker Suiker | 50 g g | |
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 2 dl dl | |
Vanillestokjes Vanillestokje | 1 | |
Eidooiers Eidooier | 3 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRoomsoesjes met vanillesaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de vanillesaus. Breng de room aan de kook met het gehalveerde vanillestokje. Klop de eierdooiers op met de suiker. Giet er de room bij en zet weer op het vuur. Draai het vuur lager en blijf roeren tot er een lichte binding ontstaat. Giet de vanillesaus door een fijne zeef en laat afkoelen.
- Schik de roomsoesjes op borden en schik er een bolletje ijs naast. Werk af met de vanillesaus.