De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rosbief met erwten, wortelen en champignonsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rosbief Rosbief550 g g
Boter Boter100 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Wortelen Wortel6
Winterpuree Winterpuree1 kg kg
Champignonsaus Champignonsaus200 ml ml
Uien Ui0,5
Erwten Erwten150 g g
Suiker Suiker
Peper Peper
Zout Zout

Rosbief met erwten, wortelen en champignonsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Bak de rosbief goudbruin in een klontje boter en de olijfolie. Schuif in de oven en bak ongeveer 35 minuten tot het vlees mooi rosé is.
  3. Schil en snij de wortelen in stukken. Kook deze gaar in kokend lichtgezouten water. Giet af. Warm de wintergroentepuree en de champignonsaus op.
  4. Snipper en fruit de ui in een klontje boter. Voeg de wortelen en erwten toe. Kruid met peper, zout en een snuifje suiker.
  5. Versnij de rosbief en serveer met de groenten, winterpuree en champignonsaus.

ONZE WIJNTIP: Aglianico del Vulture DOP, 2012