
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rosbief Rosbief | 550 g g | ||
Boter Boter | 100 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Wortelen Wortel | 6 | ||
Winterpuree Winterpuree | 1 kg kg | ||
Champignonsaus Champignonsaus | 200 ml ml | ||
Uien Ui | 0,5 | ||
Erwten Erwten | 150 g g | ||
Suiker Suiker | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRosbief met erwten, wortelen en champignonsaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Bak de rosbief goudbruin in een klontje boter en de olijfolie. Schuif in de oven en bak ongeveer 35 minuten tot het vlees mooi rosé is.
- Schil en snij de wortelen in stukken. Kook deze gaar in kokend lichtgezouten water. Giet af. Warm de wintergroentepuree en de champignonsaus op.
- Snipper en fruit de ui in een klontje boter. Voeg de wortelen en erwten toe. Kruid met peper, zout en een snuifje suiker.
- Versnij de rosbief en serveer met de groenten, winterpuree en champignonsaus.
ONZE WIJNTIP: Aglianico del Vulture DOP, 2012