Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rosbief Rosbief | 800 g g | |
Boter Boter | 50 g g | |
Pommes duchesse Pommes duchesse | 600 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de ratatouille
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Aubergines Aubergine | 1 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Champignons Champignons | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano | 350 g g | |
Basilicum Basilicum |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRosbief met ratatouille en pommes duchesse
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak eerst de ratatouille. Snij de ui, knoflook, aubergine, courgette, rode paprika’s en champignons in stukken en fruit in de olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg de luxetomatensaus toe. Laat sudderen tot de groenten gaar zijn. Werk af met de gehakte basilicum.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Bak de rosbief goudbruin in een pan met de boter. Kruid met peper en zout. Leg in een braadslee en zet in de voorverwarmde oven. Bak 15 minuten. Haal daarna uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en laat 20 minuten rusten.
- Bak de pommes duchesse in de oven en serveer met de ratatouille en rosbief.