De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rosbief met ratatouille en pommes duchesse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rosbief Rosbief800 g g
Boter Boter50 g g
Pommes duchesse Pommes duchesse600 g g
Peper Peper
Zout Zout

Voor de ratatouille

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Aubergines Aubergine1
Courgettes Courgette1
Rode paprika's Rode paprika2
Champignons Champignons250 g g
Olijfolie Olijfolie4 el el
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Basilicum Basilicum

Rosbief met ratatouille en pommes duchesse

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(10)

Bereiding

  1. Maak eerst de ratatouille. Snij de ui, knoflook, aubergine, courgette, rode paprika’s en champignons in stukken en fruit in de olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg de luxetomatensaus toe. Laat sudderen tot de groenten gaar zijn. Werk af met de gehakte basilicum.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  3. Bak de rosbief goudbruin in een pan met de boter. Kruid met peper en zout. Leg in een braadslee en zet in de voorverwarmde oven. Bak 15 minuten. Haal daarna uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en laat 20 minuten rusten.
  4. Bak de pommes duchesse in de oven en serveer met de ratatouille en rosbief.