
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rosbief Rosbief | 600 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 150 g g | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Tijm Tijm | 1 bosjes bosje | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Trostomaten Trostomaat | 8 | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 100 g g | |
Pistachenoten
Pistachenoot (gehakt) | 40 g g | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 800 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Boter Boter | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRosbiefrol met looktomaatjes en ovenkrieltjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de krieltjes, leg ze in een ovenschaal en rits er de takjes tijm bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven. Schep ze halverwege om.
- Snij de biefstuk met een scherp mes in tot een grote lap. Kruid met peper en zout en beleg met
de spinazie, het basilicum, zongedroogde tomaten en pistachenoten. Rol de biefstuk terug op en zet vast met keukentouw. Kruid de buitenkant met peper en zout en bak het vlees rondom bruin in boter. Leg de rosbief daarna in een ovenschaal. - Snij de tomaten bovenaan kruiselings in. Verdeel er de look tussen, kruid met peper en zout en
bedruppel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven. Zet ook de rosbief 15 minuten mee in de oven. - Haal de rosbief uit de oven en laat even onder folie rusten. Snij vervolgens in mooi sneetjes en serveer er de looktomaten en krieltjes bij.