De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rosbiefrol met looktomaatjes en ovenkrieltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rosbief Rosbief600 g g
Bladspinazie Bladspinazie150 g g
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Tijm Tijm1 bosjes bosje
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Trostomaten Trostomaat8
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat100 g g
Pistachenoten Pistachenoot
(gehakt)
40 g g
Krielaardappelen Krielaardappel800 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Rosbiefrol met looktomaatjes en ovenkrieltjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(100)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de krieltjes, leg ze in een ovenschaal en rits er de takjes tijm bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven. Schep ze halverwege om.
  2. Snij de biefstuk met een scherp mes in tot een grote lap. Kruid met peper en zout en beleg met
    de spinazie, het basilicum, zongedroogde tomaten en pistachenoten. Rol de biefstuk terug op en zet vast met keukentouw. Kruid de buitenkant met peper en zout en bak het vlees rondom bruin in boter. Leg de rosbief daarna in een ovenschaal.
  3. Snij de tomaten bovenaan kruiselings in. Verdeel er de look tussen, kruid met peper en zout en
    bedruppel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven. Zet ook de rosbief 15 minuten mee in de oven.
  4. Haal de rosbief uit de oven en laat even onder folie rusten. Snij vervolgens in mooi sneetjes en serveer er de looktomaten en krieltjes bij.