Rosbiefrol met looktomaatjes en ovenkrieltjes

Rosbiefrol met looktomaatjes en ovenkrieltjes
MoeilijkheidGemiddeld
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de krieltjes, leg ze in een ovenschaal en rits er de takjes tijm bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven. Schep ze halverwege om.

  2. Snij de biefstuk met een scherp mes in tot een grote lap. Kruid met peper en zout en beleg metde spinazie, het basilicum, zongedroogde tomaten en pistachenoten. Rol de biefstuk terug op en zet vast met keukentouw. Kruid de buitenkant met peper en zout en bak het vlees rondom bruin in boter. Leg de rosbief daarna in een ovenschaal.

  3. de spinazie, het basilicum, zongedroogde tomaten en pistachenoten. Rol de biefstuk terug op en zet vast met keukentouw. Kruid de buitenkant met peper en zout en bak het vlees rondom bruin in boter. Leg de rosbief daarna in een ovenschaal.

  4. Snij de tomaten bovenaan kruiselings in. Verdeel er de look tussen, kruid met peper en zout enbedruppel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven. Zet ook de rosbief 15 minuten mee in de oven.

  5. bedruppel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven. Zet ook de rosbief 15 minuten mee in de oven.

  6. Haal de rosbief uit de oven en laat even onder folie rusten. Snij vervolgens in mooi sneetjes en serveer er de looktomaten en krieltjes bij.