De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Roségranité met frambozencoulis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rosé wijn Rosé wijn150 cl cl
Frambozen Framboos
(diepgevroren)
250 g g
Suiker Suiker50 g g
Frambozen Framboos
(vers)
125 g g

Roségranité met frambozencoulis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Giet de rosé in een diepvriesbakje en laat 3 à 4 uur opstijven. Roer af en toe eens met een vork door de rosé.
  2. Breng 100 milliliter water met de suiker aan de kook. Haal de pot van het vuur zodra de suiker is opgelost. Voeg de frambozen toe en laat 20 minuten trekken. Mix fijn met een blender of staafmixer en giet verolgens door een zeef.
  3. Giet de frambozencoulis in een karaf, vul met de roségranité en werk af met extra frambozen