
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rosé wijn Rosé wijn | 150 cl cl | ||
Frambozen
Framboos (diepgevroren) | 250 g g | ||
Suiker Suiker | 50 g g | ||
Frambozen
Framboos (vers) | 125 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRoségranité met frambozencoulis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Giet de rosé in een diepvriesbakje en laat 3 à 4 uur opstijven. Roer af en toe eens met een vork door de rosé.
- Breng 100 milliliter water met de suiker aan de kook. Haal de pot van het vuur zodra de suiker is opgelost. Voeg de frambozen toe en laat 20 minuten trekken. Mix fijn met een blender of staafmixer en giet verolgens door een zeef.
- Giet de frambozencoulis in een karaf, vul met de roségranité en werk af met extra frambozen