Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks
Rumsteak (gemarineerd) | 500 g g | |
Zoete aardappelen
Zoete aardappel (in blokjes) | 4 | |
Uien
Ui (in ringen) | 1 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Walnoten
Walnoten (gehakt) | ||
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de dressing
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 tl tl | |
Limoenen
Limoen (geperst en geraspt) | 1 | |
Azijn Azijn | 1 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 0,5 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRumsteak met krokante zoete aardappel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de zoete aardappelblokjes en de uiringen op een bakplaat, bedruppel met olijfolie en kruid met het paprikapoeder, de cayennepeper en peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en zet 30 minuten in de oven.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.
- Bak de rumsteak goudbruin in hete olijfolie. Serveer er de aardappelblokjes bij, bedruppel met de dressing en werk af met de noten en de peterselie.