De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rumsteak met krokante zoete aardappel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak
(gemarineerd)
500 g g
Zoete aardappelen Zoete aardappel
(in blokjes)
4
Uien Ui
(in ringen)
1
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Walnoten Walnoten
(gehakt)
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de dressing

Vloeibare honing Vloeibare honing1 tl tl
Limoenen Limoen
(geperst en geraspt)
1
Azijn Azijn1 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
0,5
Olijfolie Olijfolie2 el el

Rumsteak met krokante zoete aardappel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de zoete aardappelblokjes en de uiringen op een bakplaat, bedruppel met olijfolie en kruid met het paprikapoeder, de cayennepeper en peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en zet 30 minuten in de oven.
  2. Meng alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.
  3. Bak de rumsteak goudbruin in hete olijfolie. Serveer er de aardappelblokjes bij, bedruppel met de dressing en werk af met de noten en de peterselie.