
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundsbrochettes
Rundsbrochette (gemarineerd) | 4 | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (Bourgondische minikrieltjes) | 400 g g |
Voor de boontjes
Sperziebonen Sperziebonen | 400 g g | |
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Azijn Azijn | 3 cl cl | |
Olijfolie Olijfolie | 3 cl cl | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de saus
Bearnaisesaus Bearnaisesaus | 3 dl dl | |
Ketchup Ketchup | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRundsbrochette met boontjessalade en Choronsaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven en friteuse voor op 180 °C.
- Verwarm een grillpan en grill er de brochettes in. Gaar naar believen in de oven.
- Kook de gewassen boontjes beetgaar en laat schrikken in ijswater. Snijd de rode ui flinterdun en meng met de boontjes, olie en azijn. Kruid af met peper en zout en de gehakte peterselie.
- Frituur de minikrieltjes krokant.
- Warm de ketchup op en werk af met de béarnaisesaus.
- Serveer de brochettes met de boontjessalade bij. Presenteer samen met de saus en de gefrituurde krieltjes.
TIP: De rundsbrochettes kunnen ook perfect op de BBQ.