
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundstoofvlees Rundstoofvlees | 500 g g | |
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | 0,5 tl tl | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | |
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (geschild & in blokjes) | 1 | |
Wortelen
Wortel (geschild & in plakjes) | 2 | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (geschild & gehalveerd) | 8 | |
Pistachenoten
Pistachenoot (fijngehakt) | 30 g g | |
Koriander Koriander | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRundsstoofpotje met pompoen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schroei het rundsstoofvlees dicht in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.
- Doe de ui en de knoflook in de pan en bak glazig. Voeg de gedroogde kruiden en de tomatenpuree toe en laat even meebakken.
- Doe de pompoen, de wortelplakjes en de aardappelen in de pan en roerbak 5 minuten mee. Doe er het vlees weer bij. Giet er een halve liter water bij en breng aan de kook. Laat 1 uur zachtjes sudderen, tot alles gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Vries het stoofpotje in porties in.
- Laat uit de vriezer ontdooien, warm opnieuw op en werk af met de pistachenoten en de koriander.