
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundstoofvlees Rundstoofvlees | 500 g g | ||
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 2 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat | 0,5 tl tl | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 | ||
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | ||
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (geschild & in blokjes) | 1 | ||
Wortelen
Wortel (geschild & in plakjes) | 2 | ||
Krielaardappelen
Krielaardappel (geschild & gehalveerd) | 8 | ||
Pistachenoten
Pistachenoot (fijngehakt) | 30 g g | ||
Koriander Koriander | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRundsstoofpotje met pompoen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schroei het rundsstoofvlees dicht in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.
- Doe de ui en de knoflook in de pan en bak glazig. Voeg de gedroogde kruiden en de tomatenpuree toe en laat even meebakken.
- Doe de pompoen, de wortelplakjes en de aardappelen in de pan en roerbak 5 minuten mee. Doe er het vlees weer bij. Giet er een halve liter water bij en breng aan de kook. Laat 1 uur zachtjes sudderen, tot alles gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Vries het stoofpotje in porties in.
- Laat uit de vriezer ontdooien, warm opnieuw op en werk af met de pistachenoten en de koriander.