De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rundsstoofpotje met pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundstoofvlees Rundstoofvlees500 g g
Uien Ui
(fijngesnipperd)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Nootmuskaat Nootmuskaat0,5 tl tl
Cayennepeper Cayennepeper0,5
Tomatenpuree Tomatenpuree70 g g
Butternutpompoenen Butternutpompoen
(geschild & in blokjes)
1
Wortelen Wortel
(geschild & in plakjes)
2
krielaardappelen krielaardappel
(geschild & gehalveerd)
8
Pistachenoten Pistachenoot
(fijngehakt)
30 g g
Koriander Koriander
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Rundsstoofpotje met pompoen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:20 u.
(32)

Bereiding

  1. Schroei het rundsstoofvlees dicht in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.
  2. Doe de ui en de knoflook in de pan en bak glazig. Voeg de gedroogde kruiden en de tomatenpuree toe en laat even meebakken.
  3. Doe de pompoen, de wortelplakjes en de aardappelen in de pan en roerbak 5 minuten mee. Doe er het vlees weer bij. Giet er een halve liter water bij en breng aan de kook. Laat 1 uur zachtjes sudderen, tot alles gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Vries het stoofpotje in porties in.
  4. Laat uit de vriezer ontdooien, warm opnieuw op en werk af met de pistachenoten en de koriander.