Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundstoofvlees Rundstoofvlees | 1,5 kg kg | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 4 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 1 el el | |
Runderbouillon Runderbouillon | 1 blokjes blokje | |
Gauloise Gauloise | 33 cl cl | |
Tijm Tijm | 2 tl tl | |
Wortelen
Wortel (grof gesneden) | 90 g g | |
Uien
Ui (grof gesneden) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRundstoofvlees met Gauloise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit 2/3 van de olijfolie in een diepe pan en bak het vlees rondom bruin.
- Voeg de ui, de knoflook en de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee.
- Voeg het bouillonblokje, het bier en de tijm toe en kruid met peper en zout. Het vlees moet helmaal onderstaan. Voeg eventueel nog extra bier of water toe. Laat 2 uur stoven.
- Verwarm ondertussen de resterende olijfolie en bak de ui met de wortelen 5 minuten.
- Voeg de wortelen na 1,5 uur stoven toe aan het vlees en laat nog een half uur verder stoven.
TIP: Lekker met frietjes of aardappelpuree.