
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundstoofvlees Rundstoofvlees | 1,5 kg kg | ||
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 4 | ||
Tomatenpuree Tomatenpuree | 1 el el | ||
Runderbouillon Runderbouillon | 1 blokjes blokje | ||
Gauloise Gauloise | 33 cl cl | ||
Tijm Tijm | 2 tl tl | ||
Wortelen
Wortel (grof gesneden) | 90 g g | ||
Uien
Ui (grof gesneden) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRundstoofvlees met Gauloise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit 2/3 van de olijfolie in een diepe pan en bak het vlees rondom bruin.
- Voeg de ui, de knoflook en de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee.
- Voeg het bouillonblokje, het bier en de tijm toe en kruid met peper en zout. Het vlees moet helmaal onderstaan. Voeg eventueel nog extra bier of water toe. Laat 2 uur stoven.
- Verwarm ondertussen de resterende olijfolie en bak de ui met de wortelen 5 minuten.
- Voeg de wortelen na 1,5 uur stoven toe aan het vlees en laat nog een half uur verder stoven.
TIP: Lekker met frietjes of aardappelpuree.