De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Rundstoofvlees met Gauloise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundstoofvlees Rundstoofvlees1,5 kg kg
Olijfolie Olijfolie3 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
4
Tomatenpuree Tomatenpuree1 el el
Runderbouillon Runderbouillon1 blokjes blokje
Gauloise Gauloise33 cl cl
Tijm Tijm2 tl tl
Wortelen Wortel
(grof gesneden)
90 g g
Uien Ui
(grof gesneden)
1

Rundstoofvlees met Gauloise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

2:10 u.
(5)

Bereiding

  1. Verhit 2/3 van de olijfolie in een diepe pan en bak het vlees rondom bruin.
  2. Voeg de ui, de knoflook en de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee.
  3. Voeg het bouillonblokje, het bier en de tijm toe en kruid met peper en zout. Het vlees moet helmaal onderstaan. Voeg eventueel nog extra bier of water toe. Laat 2 uur stoven.
  4. Verwarm ondertussen de resterende olijfolie en bak de ui met de wortelen 5 minuten.
  5. Voeg de wortelen na 1,5 uur stoven toe aan het vlees en laat nog een half uur verder stoven.

TIP: Lekker met frietjes of aardappelpuree.