Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eidooiers Eidooier | 5 | |
Suiker Suiker | 8 el el | |
Bush-bier Bush-bier | 33 cl cl | |
Blauwe bessen
Blauwe bes (voor de afwerking) | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSabayon met Bush-bier
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roer de eierdooiers, de suiker en het bier onder elkaar. Zet de kom op een laag vuur (of in een bain-marie) en klop op tot een smeuïge massa. Zorg ervoor dat de sabayon niet te warm wordt, anders zullen de eieren schiften.
- Werk de sabayon af met de blauwe bosbessen. Serveer meteen.