De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Sabayon met Bush-bier

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eidooiers Eidooier5
Suiker Suiker8 el el
Bush-bier Bush-bier33 cl cl
Blauwe bessen Blauwe bes
(voor de afwerking)
250 g g

Sabayon met Bush-bier

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(5)

Bereiding

  1. Roer de eierdooiers, de suiker en het bier onder elkaar. Zet de kom op een laag vuur (of in een bain-marie) en klop op tot een smeuïge massa. Zorg ervoor dat de sabayon niet te warm wordt, anders zullen de eieren schiften.
  2. Werk de sabayon af met de blauwe bosbessen. Serveer meteen.