Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zoete maïs Zoete maïs | 140 g g | |
Sojascheuten Sojascheuten | 40 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | ||
Avocado's
Avocado (in blokjes) | 0,5 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 80 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | |
Boter Boter |
Voor de dressing
Yoghurt Yoghurt | 120 ml ml | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalad in a jar
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak het spek in wat boter krokant en rooster de pijnboompitten.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing.
- Giet de dressing in de pot. Vul de pot verder met het spek, daarna met de mais, sojascheuten, avocado, pijnboompitjes en als laatste de spinazie. Sluit de pot goed af. Als je net voor de lunch de pot omdraait, verdeelt de dressing zich over de gehele salade.