De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salad in a jar

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zoete maïs Zoete maïs140 g g
Sojascheuten Sojascheuten40 g g
Bladspinazie Bladspinazie
Avocado's Avocado
(in blokjes)
0,5
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
80 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Boter Boter

Voor de dressing

Yoghurt Yoghurt120 ml ml
Mosterd Mosterd1 tl tl
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Citroensap Citroensap1 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Salad in a jar

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(10)

Bereiding

  1. Bak het spek in wat boter krokant en rooster de pijnboompitten.
  2. Meng alle ingrediënten voor de dressing.
  3. Giet de dressing in de pot. Vul de pot verder met het spek, daarna met de mais, sojascheuten, avocado, pijnboompitjes en als laatste de spinazie. Sluit de pot goed af. Als je net voor de lunch de pot omdraait, verdeelt de dressing zich over de gehele salade.