De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade met geitenkaas en broodje van gedroogde vruchten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Geitenkaas in bladerdeeg, natuur Geitenkaas in bladerdeeg, natuur8 stukken stuk
Rode paprika's Rode paprika1
Peren Peer2
Courgettes Courgette1
Tijm Tijm
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Olijfolie Olijfolie3 el el
Vijgenbroden Vijgenbrood0,5
Peper Peper
Zout Zout

Salade met geitenkaas en broodje van gedroogde vruchten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak de salade. Schil de rode paprika en snij samen met de peren en courgette in reepjes. Blancheer de paprika en courgette kort in kokend gezouten water en verfris onder koud stromend water. Meng met de peren en breng op smaak met enkele fijngehakte takjes tijm, honing en olijfolie. Kruid met peper en zout.
  3. Bak de geitenkaas in bladerdeeg 10 minuten in een voorverwarmde oven.
  4. Serveer met de salade. Werk af met schilfers van het vijgenbroodje met gedroogde vruchten en fijngehakte tijm.