
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Geitenkaas in bladerdeeg, natuur Geitenkaas in bladerdeeg, natuur | 8 stukken stuk | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Peren Peer | 2 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Tijm Tijm | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Vijgenbroden Vijgenbrood | 0,5 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade met geitenkaas en broodje van gedroogde vruchten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Maak de salade. Schil de rode paprika en snij samen met de peren en courgette in reepjes. Blancheer de paprika en courgette kort in kokend gezouten water en verfris onder koud stromend water. Meng met de peren en breng op smaak met enkele fijngehakte takjes tijm, honing en olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Bak de geitenkaas in bladerdeeg 10 minuten in een voorverwarmde oven.
- Serveer met de salade. Werk af met schilfers van het vijgenbroodje met gedroogde vruchten en fijngehakte tijm.