
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengde sla Gemengde sla | 200 - 300 g g | |
Gedroogde vijgen
Gedroogde vijg (in fijne reepjes) | 8 | |
Peren
Peer (zonder klokhuis en in fijne reepjes ) | 1 | |
Walnoten Walnoten | 100 g g | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Geitenkaas Geitenkaas | 150 g g | |
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade met geitenkaas, vijg en peer
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de sla grondig en laat uitlekken tot de blaadjes goed droog zijn.
- Rooster de walnoten zonder vetstof in een pan.
- Meng de vijgen, peren en walnoten onder de salade. Brokkel er de geitenkaas over. Breng de salade op smaak met peper en zeezout.
- Meng de olijfolie met de honing en het limoensap voor de dressing. Serveer de dressing apart bij de salade.
Recept geïnspireerd door Ellen, Fair Foodie, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!