De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade met gerookte forel en caesar dressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas35 g g
Zure room Zure room2 el el
Ansjovisfilets Ansjovisfilet100 g g
Citroensap Citroensap
Mosterd Mosterd2 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas20 g g
Olijfolie Olijfolie
Boter Boter
Ciabatta's Ciabatta1 stukken stuk
Kropsla Kropsla1 stukken stuk
Bieslook Bieslook
komkommers Komkommer0,5 stukken stuk
Gerookte forel Gerookte forel250 g g

Salade met gerookte forel en caesar dressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(40)

Bereiding

  1. Maak de dressing. Rasp 35 gram parmezaanse kaas en hak de ansjovisfilets fijn. Meng met zure room, citroensap, mosterd en olijfolie.
  2. Rasp twintig gram parmezaanse kaas. Snijd het brood in blokjes en meng met de parmezaanse kaas en olijfolie.
    Smelt een klont boter in een pan en bak de croutons goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier.
  3. Verwijder de buitenste blaren van de sla en snijd het knapperige hart in reepjes. Verdeel de forel in fijne stukken. Hak de bieslook fijn. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Serveer de sla met de forel, de komkommer en de croutons. Werk af met de dressing en de bieslook.