
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 35 g g | |
Zure room Zure room | 2 el el | |
Ansjovisfilets Ansjovisfilet | 100 g g | |
Citroensap Citroensap | ||
Mosterd Mosterd | 2 el el | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 20 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Boter Boter | ||
Ciabatta's Ciabatta | 1 stukken stuk | |
Kropsla Kropsla | 1 stukken stuk | |
Bieslook Bieslook | ||
komkommers Komkommer | 0,5 stukken stuk | |
Gerookte forel Gerookte forel | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade met gerookte forel en caesar dressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de dressing. Rasp 35 gram parmezaanse kaas en hak de ansjovisfilets fijn. Meng met zure room, citroensap, mosterd en olijfolie.
- Rasp twintig gram parmezaanse kaas. Snijd het brood in blokjes en meng met de parmezaanse kaas en olijfolie.
Smelt een klont boter in een pan en bak de croutons goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier. - Verwijder de buitenste blaren van de sla en snijd het knapperige hart in reepjes. Verdeel de forel in fijne stukken. Hak de bieslook fijn. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Serveer de sla met de forel, de komkommer en de croutons. Werk af met de dressing en de bieslook.