Salade met gerookte forel en caesar dressing

Salade met gerookte forel en caesar dressing
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Maak de dressing. Rasp 35 gram parmezaanse kaas en hak de ansjovisfilets fijn. Meng met zure room, citroensap, mosterd en olijfolie.

  2. Rasp twintig gram parmezaanse kaas. Snijd het brood in blokjes en meng met de parmezaanse kaas en olijfolie.Smelt een klont boter in een pan en bak de croutons goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier.

  3. Smelt een klont boter in een pan en bak de croutons goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier.

  4. Verwijder de buitenste blaren van de sla en snijd het knapperige hart in reepjes. Verdeel de forel in fijne stukken. Hak de bieslook fijn. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Serveer de sla met de forel, de komkommer en de croutons. Werk af met de dressing en de bieslook.