
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Brie
Brie (gevulde brie met bieslook, in plakjes) | 250 g g | ||
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Honing Honing | 1 tl tl | ||
Citroenen
Citroen (sap) | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Broden
Brood (desembrood) | 2 sneetjes sneetje | ||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 2 el el | ||
Gemengde sla Gemengde sla | 100 g g | ||
Rode uien
Rode ui (in fijne partjes) | 1 | ||
Veenbessen
Veenbessen (gedroogde) | |||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalade met gevulde brie, cranberry’s en desemcroutons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak een dressing van de mosterd, honing, citroensap en 70 ml olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin en krokant in hete olijfolie. Bestrooi met de tijmblaadjes en kruid met peper en zout.
- Hussel de sla met de rode ui en de dressing en schep over in een mooie schaal. Verdeel er de plakjes brie over en bestrooi met de veenbessen. Werk af met de croutons en het basilicum.
