De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade met gevulde brie, cranberry’s en desemcroutons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Brie Brie
(gevulde brie met bieslook, in plakjes)
250 g g
Mosterd Mosterd1 tl tl
Honing Honing1 tl tl
Citroenen Citroen
(sap)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Broden Brood
(desembrood)
2 sneetjes sneetje
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(verse)
2 el el
Gemengde sla Gemengde sla100 g g
Rode uien Rode ui
(in fijne partjes)
1
Veenbessen Veenbessen
(gedroogde)
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje

Salade met gevulde brie, cranberry’s en desemcroutons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(18)

Bereiding

 

  1. Maak een dressing van de mosterd, honing, citroensap en 70 ml olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin en krokant in hete olijfolie. Bestrooi met de tijmblaadjes en kruid met peper en zout.
  3. Hussel de sla met de rode ui en de dressing en schep over in een mooie schaal. Verdeel er de plakjes brie over en bestrooi met de veenbessen. Werk af met de croutons en het basilicum. 
Salade met gevulde brie, cranberry’s en desemcroutons